Eladó Budapest XII. kerületi infratrainer stúdió

Közel négy éve, Buda központjában működő szépségstúdió (infratrainer, fitness terem, kozmetika, fodrászat) eladó. A stúdió kiépítésénél fontos volt számunkra, hogy letisztult, elegáns környezetben fogadhassuk vendégeinket és prémium szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Ezért választottuk a könnyen megközelíthető környéket, Budapest szívében található első és tizenkettedik kerület határán fekvő Széll Kálmán tér vonzás körzetét. Fitness termünk jól megtalálható, mégis privát szférát biztosít az idelátogatóknak, aminek a hatását fokozza a stúdió igényes kialakítása, aminek köszönhetően több média szereplő is előszeretettel választ minket a mindennapokban.

MIT KAPSZ A VÁLLALKOZÁSSAL?

INFRATRAINER

High-tech kardió gép a Philips fejlesztésével, ami hatékonyságát az 50 perces edzés idő mellett, a fokozott terhelés, valamint az infrasugarak hatásának kombinációja adja. 

FUNKCIONÁLIS SZEMÉLYI EDZÉS

Mindennapi mozgásformák, saját testsúllyal, valamint speciális edzéseszközökkel. Hatékony zsírégetés, fittség és izom fejlesztés mellett. Plybox, TRX, BOSU, Kettlebell, kézisúly, polifoam, súlyzsák, steppad. 

PRIVÁT, PRÉMIUM KÖZEG

Napjainkban magas fokú kereslet mutatkozik a szabadidő igényes eltöltésére, privát szférában való kikapcsolódásra és feltöltődésre. Emiatt is választ minket több média szereplő, mert mi biztosítjuk ezt. 

LETISZTULT ELEGANCIA

Egy budai, azon belül is tizenkettedik kerületi fitnesz terem fontos, hogy kellő színvonalat, igényességet és tisztaságot sugározzon, hogy a vendégek mindennap elégedettek lehessenek.

JÓ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Privát szféra, csendes utca, mégis Budapest szívében található, közlekedési csomópontok közelében (Széll Kálmán tér, Széna tér, Mammut Bevásárlóközpont). Autóval, tömegközlekedéssel is elérhető.

ÉTREND TANÁCSADÁS

Sport stúdióként a legfontosabb hivatás, hogy egyfajta szemléletmódot és életvitelt közvetíts. Nem egyszerű edzésekről van szó, hanem életmódváltásról, amihez fontos az táplálkozás.

ÜGYFÉLKÁRTYA RENDSZER

Vásárlások, hűségpontok, automata ügyfél üzenetek.

SOCIAL MEDIA

Stúdiónk vendégei által követett facebook és instagram oldal.

HONLAP

Stúdió hivatalos honlapja www.puregoldvitality.hu

ÜGYFÉL ADATBÁZIS

300 db regisztrációs adatlap

200 db ügyfélrendszer adatlap

STÚDIÓ BERENDEZÉSEK

Recepciós pult, kanapé, szekrények, díszlámpák, ventilátor.

KÉSZLETEK

Sportitalok, sportszeletek, törölközők, fóliandarágok.

PÉNZTÁRGÉP

Cashcube Light pénztárgép, adatforgalmi előfizetéssel.

PHILIPS SMART TV

SMART TV, fali konzollal, a legjobb beláthatóság érdekében.

BIZTONSÁGI KAMERARENDSZER

A stúdióban két egységes biztonsági kamerarendszer felügyeli a rendet.

LPG LIPOMASSAGE

Opcionálisan vásárolható meg a stúdióval együtt. Az LPG CELLU M6 INTEGRAL 2 a legmodernebb alakformáló gép. Ár megegyezés szerint.

E-FIT

Opcionális vásárolható meg a stúdióval együtt. Izomstimulációval segíti elő, hogy hatékonyabb lehessen az izomfejlesztés. Ár megegyezés szerint.


Közel 4 év alatt sikeresen kiépítettük stabil vendégkörünket, törzsvásárlóinkat, de ami ennél is fontosabb, hogy értéket teremtve tudjuk megkülönböztetni magunkat a piacon. Vendégeink folyamatos elköteleződésének köszönhetően, valamint az aktív jelenlétünk miatt a stúdió havi szinten nyereséget termel és további kapacitáskihasználtságra van lehetőség.

Az ingatlan tulajdon joga nem, bérleti joga képezi az ajánlat tárgyát. Az ingatlan tulajdonossal rendezett viszony és határozatlan idejű bérleti szerződés van.

MIÉRT KEZDENÉD 0-ról?! Légy önálló és legyen egy első naptól jövedelmező termed! Keress bizalommal

+36 30 591 0081

+36 20 962 2082

Ha te nem találtál magadra ebben a stúdióban, de ismersz olyat, aki ezt keresi, akkor ajánld neki és mi honoráljuk, ha ő lesz a terem új tulaja!