Rólunk

Szalonunkat azzal a céllal hoztuk létre , hogy vendégeink számára olyan helyet biztosítsunk, ahol a  hatékony edzést komfortos és exkluzív környezetben tudják igénybe venni. Nálunk egy helyen megtalálsz több olyan szolgáltatást, amire szükséged lehet. A Pure Gold Vitality fitness & beauty salon egy budai társasház épület földszintjén 90nm-en kialakított, igényes, privát személyi- és infratrainer edzéseket, szépségápolási kezeléseket biztosító fitnesz szalon. Számunkra fontos, hogy vendégeink a legnagyobb figyelmet kapják és az egyéni edzésprogramok mellett a nyugalmat és feltöltődést tudjuk nekik biztosítani.

Dauner Kristóf
Tulajdonos

"A Golden Future Infratrainer Stúdiót azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a formálódni és fogyni vágyóknak, ahol a hatékony edzést a komfortos és exkluzív környezettel párosítjuk. Számunkra fontos, hogy a vendégeink a legnagyobb figyelmet kapják és egy egyéni edzésprogram mentén érjék el a számukra közösen kitűzött célt. Ezért dolgozunk nap mint nap és ennek köszönhetjük az eddig elért eredményeket és sikereket."

Bácsi-Dauner Krisztina
Üzletvezető, személyi edző

 "Amennyire nincs időnk magunkra, annyira nincs időnk mozogni sem. A mai rohanó világban nem csak az ember étkezése, de ezzel párhuzamosan a teste/szervezete is átalakul, változik. Alkalmazkodik ahhoz amit kap. Az emberek ideje behatárolt, és kevesebb időt tudnak belőle magukra fordítani. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni, hogy eredményesek lehessetek. Emellett szakképzett személyi edzőink személyre szabott edzéstervekkel készülnek Nektek!"

Klimenko Margarita

személyi edző

Németh Ákos

személyi edző
"Testnevelési Egyetemen végeztem Rekreáció szakon, emellett IWI Funkcionális és CFSC Level 1 Trainer. 
 Több mint 15 évet versenyeztem BMX park és street szakágban, mely alatt sajnos nem sikerült minden sérülést elkerülnöm, így először a saját egészségem megőrzése és erőnlétem fejlesztése miatt kezdtem el az edzésekkel foglalkozni.
Legfőbb célom, hogy a mindennapokban is rendszeresen visszaköszönő mozgások és gyakorlatok segítségével egyénre szabott edzéseimen megszerettessem vendégeimmel a rendszeres sportolást, mindezt közvetlen és vidám hangulatban.
Várlak Titeket személyi és páros edzéseimen, ahol megismerkedhettek a funkcionális edzés világával, 
vagy haladóként akár még jobban elmélyülhettek benne."

Megyaszai Lilla

kozmetikus
"Mindig is foglalkoztatott a szépség és egészségtudatosság. A sport gyermekkorom óta részét képezi az életemnek, azonban a kozmetikusi szakma volt az, amelyben mindezeket együttesen megtaláltam.Jelenleg a kozmetika mellett a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi mesterképzésére járok,azt gondolom a táplálkozás nagy hatással van a bőrünk állapotára, így ezen a területen is igyekszem képezni magam. Célom, hogy vendégeimnek a legjobb és legeredményesebb kezelést nyújtsam,melyben a Dr. Grandel professzionális kozmetikumai segítenek. Várok minden szépülni vagy akár csak feltöltődni vágyó Hölgyet és Urat."

Varga Csilla

fodrász
"Amióta az eszemet tudom a frizurák szerelmese vagyok. Fiatalon tudtam, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Mesterfodrászok mellett sajátítottam el a szakma alapjait, immáron 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött.
Kíváncsi vagy milyen formát, színt, hajápolást ajánlanék neked,?
Látogass el szalonunkba és álmodjuk meg közösen a neked megfelelő frizurát."