Rólunk

Szalonunkat azzal a céllal hoztuk létre , hogy vendégeink számára olyan helyet biztosítsunk, ahol a  hatékony edzést komfortos és exkluzív környezetben tudják igénybe venni. Nálunk egy helyen megtalálsz több olyan szolgáltatást, amire szükséged lehet. A Pure Gold Vitality fitness & beauty salon egy budai társasház épület földszintjén 90nm-en kialakított, igényes, privát személyi- és infratrainer edzéseket, szépségápolási kezeléseket biztosító fitnesz szalon. Számunkra fontos, hogy vendégeink a legnagyobb figyelmet kapják és az egyéni edzésprogramok mellett a nyugalmat és feltöltődést tudjuk nekik biztosítani.

Dauner Kristóf
Tulajdonos

"A Golden Future Infratrainer Stúdiót azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a formálódni és fogyni vágyóknak, ahol a hatékony edzést a komfortos és exkluzív környezettel párosítjuk. Számunkra fontos, hogy a vendégeink a legnagyobb figyelmet kapják és egy egyéni edzésprogram mentén érjék el a számukra közösen kitűzött célt. Ezért dolgozunk nap mint nap és ennek köszönhetjük az eddig elért eredményeket és sikereket."

Bácsi-Dauner Krisztina
Üzletvezető, személyi edző

 "Amennyire nincs időnk magunkra, annyira nincs időnk mozogni sem. A mai rohanó világban nem csak az ember étkezése, de ezzel párhuzamosan a teste/szervezete is átalakul, változik. Alkalmazkodik ahhoz amit kap. Az emberek ideje behatárolt, és kevesebb időt tudnak belőle magukra fordítani. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni, hogy eredményesek lehessetek. Emellett szakképzett személyi edzőink személyre szabott edzéstervekkel készülnek Nektek!"

Megyaszai Lilla

kozmetikus
"Mindig is foglalkoztatott a szépség és egészségtudatosság. A sport gyermekkorom óta részét képezi az életemnek, azonban a kozmetikusi szakma volt az, amelyben mindezeket együttesen megtaláltam.Jelenleg a kozmetika mellett a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi mesterképzésére járok,azt gondolom a táplálkozás nagy hatással van a bőrünk állapotára, így ezen a területen is igyekszem képezni magam. Célom, hogy vendégeimnek a legjobb és legeredményesebb kezelést nyújtsam,melyben a Dr. Grandel professzionális kozmetikumai segítenek. Várok minden szépülni vagy akár csak feltöltődni vágyó Hölgyet és Urat."

Varga Csilla

fodrász
"Amióta az eszemet tudom a frizurák szerelmese vagyok. Fiatalon tudtam, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Mesterfodrászok mellett sajátítottam el a szakma alapjait, immáron 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött.
Kíváncsi vagy milyen formát, színt, hajápolást ajánlanék neked,?
Látogass el szalonunkba és álmodjuk meg közösen a neked megfelelő frizurát."