LPG Lipomassage

2019.04.25

Az LPG a szépségiparban jelenleg a legmodernebb eszköz , ami lehetővé teszi a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést és a narancsbőr kezelését. A sejtstimuláció exkluzív tudománya az LPG CELLU M6 INTEGRAL 2, a legmodernebb alakformáló gép.

Az LPG Cellu M6 INTEGRAL 2 felhívja a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén rostokig , izom-, és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit.

A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban.
A francia LPG SYSTEM szabadalmaztatott technikája az Endermologie. A három dimenziós kezelés mobilizálja, feszesíti tisztítja, fogyasztja, méregteleníti, újjá formálja, ellazítja és pihenteti a testet. A szabadalmaztatott egyedülálló külön is mozgó kezelőfejeknek köszönhetően a technológia világelső a testkezelésben, alakformálásban.

Bőr feszesítés és a bőr rugalmasságának visszanyerése

Az LPG technológiával a fibroblasztok működését - ezek a kollagén és az elasztin termelésért felelősek - is tudjuk serkenteni. Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén is.

Célzott zsírbontás , épp onnan, ahonnan Ön szeretné

Az LPG technológia - az egyedi görgős eljárással - lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését. Ez a kezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. A kezelés hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik.

Várunk Benneteket Fitness stúdiónkban, ahol hamarosan elérhető lesz a szolgáltatás.

Golden Future csapata
forrás: santemedbeauty.hu