Fogyás és feszesítés infrabiciklivel

2019.05.22

Te bicikliztél már valaha a sivatagban? A melegben történő testmozgás pozitívumai megkérdőjelezhetetlenek. Gondolj csak bele: ha pulcsiban edzel garantáltan több kalóriát égetsz el. Egy magyar mérnökpáros fejéből a következő ötlet pattant ki: több hatékony alakformáló-fogyasztó módszer sikeres kombinálásával egy olyan gépet szerettek volna megalkotni, amivel minden eddiginél hatékonyabban és gyorsabban van lehetőségünk formába hozni magunkat.

Az utóbbi évtizedekben az alakformáló gépek hódító útjukra indultak, a legtöbb ilyen szerkezet azonban olyan hiú reményekkel kecsegtetett, mint hogy teljesen passzívan, fekve, kvázi a sült galambot várva fogyhatunk le, mindenféle energia befektetés nélkül. Nos, az infratrainer ezt nem tudja, látványos eredmények lesznek, de ahhoz neked is tenned kell, sőt, elég keményen oda kell tenned majd magad, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez bizony meg fogja érni.

De mit is tud az infratrainer?

Ez az új generációs alakformáló gép, az 50 perces edzés alatt keményen megdolgoztat, éppen ezért, ha nem érzel magadban elég elhivatottságot és mondjuk elfelejtesz magaddal vinni minimum másfél liter vizet, akkor szerintünk inkább még most fordulj vissza.

Ez a kaland sokszorosan megéri, mert amellett, hogy az egész edzés egy hatalmas élmény, bizony az alakunk is formálódik és már egy-két edzés után látható eredményeket produkál. Felmerül a kérdés, hogy mégis miben olyan különleges az infratrainer, de mi csak azt tudjuk mondani, hogy gyakorlatilag mindenben!

Az intenzív kardió edzés, az infrasugár és a mágnesterápia önmagukban is hatásosak, ám itt egy különleges ötvözetről beszélünk. A gép használata során 50 perc alatt akár 6-800, sőt 1000 kalóriát is elégethetünk, az intenzitás függvényében. A gépben az infrasugárzó nagyjából 50-60 fokos hőmérsékletet generál, ezen a hőmérsékleten kell nekünk kényelmesen, fekve tekerni a biciklit.

Miért pont infra?

Az infrafényről már tudvalevő, hogy a bőr alá jutva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítési folyamatokat, ezáltal pedig nyilvánvalóan a zsírbontást is. Azonban ahhoz, hogy ez megtörténjen a bőrfelületet el kell érnie az infrahőnek, éppen ezért az edzést alsóneműben, melltartóban és átlátszó fólianadrágban javallott végezni. Az alakformálás hatékonyságát növelheted zsírégető készítmények bevetésével is.

Intenzív izzadás

Az infrasugárzók adta melegben történő edzés alkalmával rendkívül intenzív izzadásra számíts. Fontos, hogy az edzés alatt folyamatosan pótold a vizet, egyfelől azért, folyadék hiányában hamar rosszul lehetsz, másrészt pedig azért, mert a víz bevitelével elősegíted a távozó méreganyagok ürítésének a folyamatát.

Stúdiónkban van lehetőséged akár különféle sportitalok fogyasztására az Absolute live jóvoltából.

Miután letekerted az 50 percet irány a zuhany, hogy a bőrödön kicsapódó méreganyagokat is el tudd távolítani. Fontos tudnod, hogy csakúgy, mint bármelyik keményebb kardió edzés, az infratrainer is erősen megterheli a szervezetet, így két edzés között érdemes lehet minimum 48 óra szünetet tartani!

Nagyobb súlyfelesleg esetén is jó alternatíva

Ha komolyabb súlyfelesleggel bírsz akkor sem kell megijedned, ugyanis a biciklinek tíz fokozata lehetővé teszi, hogy megfelelő intenzitással vágj bele az edzésekbe. Ezenkívül mivel a melegtűrő képességünk sem egyforma az infrasugárzóknak is több fokozata van, melyet lehetőségünk van a saját igényeikhez igazítva beállítani.

Ha pedig mindezek nem győztek volna meg, akkor a végére tartogattuk a legjobbat:
a gépben beépített DVD lejátszó van, így tekerés közben akár a kedvenc filmjeinket vagy sorozatainkat is nézhetjük, de a wifinek hála, akár a neten is barangolhatunk az 50 perc alatt.

Keress minket bizalommal, kérj időpontot akár már holnapra!

Pure Gold Vitality csapata
forrás:www.bien.hu