Felkészültél a változásra?

2019.10.03

Innen kell fogyni, onnan kell fogyni, ilyen kövér vagyok, itt lóg ki a hájam téma örökzöld és megunhatatlan sláger. 
Most a nyár végén sem szabad alábbhagyni a lelkesedést, azért mert már nem bikiniben rohangálunk, és nem rövidnadrágban mutogatjuk magunkat, nem azt jelenti, hogy hátradőlhetünk, és várjuk a következő szezont.

A leghatékonyabbak akkor vagyunk, ha az odafigyelés egész évben történik.
A hűvösebb őszi és sötétebb téli időszakokban nehezebb rávenni magad a mozgásra, de ha legalább heti 1 alkalommal beiktatsz egy edzést, jobban fogod magad érezni és a tested is hálás lesz érte. Na és persze ami elengedhetetlen, hogy tavasszal nem kell pánikszerűen csodaszerek után nézni, hogy mitől is lehetnél fittebb, vékonyabb, izmosabb.

Stúdiónk lehetőséget ad arra, hogy ne az időjáráson múljon az edzésed.
Ha esik, ha fúj, ha süt...BÁRMIKOR JÖHETSZ! NINCS KIFOGÁS!

Az infratrainer edzés alkalmával, azaz 50 perc alatt 6-800 kalóriát is eléget a szervezet a folyamatos tekerésnek és az infrasugárzók hőjének köszönhetően. Az edzés alatt fontos a folyadék-utánpótlás, mert az infra sugárzás miatt sok vizet veszít a szervezet. Mielőtt elkezdjük az edzést, van arra is mód, hogy zsírégető krémmel bekend a test problémás területeit, ha ezzel végeztél, egy zacskónadrágot kell felvenni, amitől még hatékonyabb lesz a tréning.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a nyirokrendszerben zajló folyamatok révén milyen látványos eredmények érhetők el a narancsbőr felszámolásában.

 • 4-5 alkalom után már látható a javulás a problémás területeken
 • van olyan infratrainerező, aki 8 alkalom után egy teljes ruhaméretet fogyott, van, akinek ugyanehhez 16 alkalomra van szüksége
 • kulcskérdés ehhez a táplálkozás és a napi minimum 2 liter vízfogyasztás is
 • 10 alkalom után elhalványodik a narancsbőr, szép sima lesz a bőr.
  Ezeket a problémákat az elmúlt években egyetlen alakformáló kezeléssel sem sikerült megszüntetni.

Az Infratrainer bátran ajánlható mindenkinek, aki szeretné tónusossá tenni az izmait, erősíteni az immunrendszerét, és az intenzív edzések hatására szeretne jó közérzetre szert tenni.

JAVASLATOK

 • érdemes fürdőruhában végigcsinálni az edzéseket 
 • zsírégető krém használata hatékonyság növelő 
 • legalább másfél liter vizet hozz magaddal
 • ha úgy érzed, nagyon meleged van, szabályozhatod a többfokozatú infralámpa erősségét, le is tudod kapcsolni, ha szeretnéd
 • edzés után a stúdióban van lehetőség lezuhanyozni

Az infratrainer edzésnél 1 alkalom 5500 forintba, zónaidőszakban 3500 forintba kerül!
Stúdiónkban a kardió edzés mellett személyi edzésre is lehetőséget biztosítunk így a kettőt kombinálva szuper eredmény érhető el! 

Gyere el hozzánk, és legyél te a változás!
Várunk szeretettel!💜
Golden Future csapata

forrás: www.nlc.hu