Skincare by Lilla Megyaszai

,,A legszebb smink az egészséges, ragyogó arcbőr"

Bőrünk ápolása elengedhetetlen, hiszen ez a szervünk van leginkább kitéve a környezeti hatásoknak. Ezt azonban nem mindegy, hogyan, mivel, és milyen rendszerességgel tesszük.

Kezelések:
Kezeléseim a német Dr. Grandel professzionális termékeivel történnek. A cég termékpalettája minden bőrtípus számára megfelelő gondoskodást nyújt, ezáltal mindenki számára megtaláljuk a megfelelő kezelést. Azt gondolom, az otthoni, mindennapos bőrápolás az alapja a szép és egészséges bőrnek. A Dr. Grandel legtöbb terméke megtalálható lakossági kiszerelésben, így a vendégek egyszerűen és hatékonyan gondoskodhatnak bőrükről.
A gépi kezelések ugyanakkor elengedhetetlenek a modern kozmetikában, ahhoz hogy egyes hatóanyagokat minél eredményesebben tudjunk alkalmazni. Szalonomban lehetőség van ultrahangos, és rádiófrekvenciás gépi arckezelésekre, melyekkel látványos eredményeket tudunk elérni.
Az arckezelések mellett természetesen tudtok jönni hozzám az alapvető kozmetikai kezelésekre: tisztítás, gyanta, arcmasszázs.
Ezen kívül lehetőség van SHR kezelésekre is. Ez az eljárás egy modern tartós és fájdalommentes szőrtelenítési forma, melyet nyáron is lehet alkalmazni szemben más villanófényes technológiákkal. 
További, részletesebb információkért keressetek bátran.

Megtaláltok Buda szívében a Pure Gold Vitality salonban, exkluzív, kifinomult környezetben, ahol igazi menedéket biztosítunk mindazok számára, akik egyedülálló ápolásra, vagy csak egy pillanatnyi kikapcsolódásra vágynak a rohanó hétköznapokon.
Célom annak népszerűsítése, hogy sebészeti beavatkozások nélkül is lehet tenni megjelenésünkért. 

Várlak Benneteket szeretettel, aki igényes, és hatékony szépségápolásra vágyik!
Megyaszai Lilla
Időpont egyeztetés szükséges: +36 30 649 2598