étrendtervezés

Az eredményes alakformáláshoz elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk étrendünkre is. A testmozgás és egy jól összerakott étlap, kéz a kézben a leglátványosabb változásokat hozza el az életedben. Sokan diétával, fogyókúrával, valamint koplalással riogatnak, azonban megnyugtatunk ilyesmire koránt sincsen szükséged. Sokkal inkább változatosságra, sok és színes ízvilágra, normális, laktató ételekre és adagokra, valamint rendszerességre.

Szeretnénk, hogy te is maximálisan elégedett lehess saját magaddal ezért az edzésteremen kívül is segítünk céljaid elérésében. Egy étrend megtervezéséhez fontos ismerni az emberi szervezetet, valamint a különféle ételek összetevőit, tápértékét és az ásványi anyag, vitamin tartalmát. Szakembereink előzetes egyeztetések után adnak személyre szabott étrendet, aminek titka az egyén életviteléhez való igazodás, hiszen mindenkinek máskor és másmilyen formában van lehetősége és szüksége bevinni a megfelelő energia mennyiséget egy nap.

Ha azt érzed készen állsz a teljes változásra, akkor kérj segítséget tőlünk és mi feltesszük az i-re a pontot, hogy még energikusabb és kiegyensúlyozottabb lehess a hétköznapokban.

ÁRAK
KONZULTÁCIÓ, ÁLTALÁNOS TANÁCSADÁS - 8.000.-
KONZULTÁCIÓ + ÉTRENDTERVEZÉS - 16.000.-