Cikkek, Tippek, Trükkök

Idén tavasszal, március 27-ről 28-ra virradóan állítjuk előre az órát pontosan egy órával. Ez azt jelenti, hogy ha óraátállítás előtt és után is hét órakor kelünk fel az óra szerint, valójában egy órával korábban (hat órakor) kelünk, mint előző nap. A melatonin termelés (A melatonin az alvási ciklust irányító hormon, melynek képzését a hipotalamusz...

Kenyeret nap mint nap fogyasztunk, mégis nagyon keveset tudunk készítési folyamatáról, összetevőiről, fajtáiról.
A kenyér alap élelmiszereink közé tartozik, de az utóbbi években sokféle, egymásnak akár ellentmondó vélemények is terjengnek róla. Együk, vagy ne együk, miért jobb a teljes kiőrlésű, mint a fehér kenyér?

A tapasztalatok szerint ez az ital megelőzi a rákos sejtek kialakulását, a máj, vese, hasnyálmirigy betegségeit és meggyógyítja a gyomorfekélyt. Megerősíti a tüdőt, megelőzi a szívinfarktust és csökkenti a magas vérnyomást, erősíti az immunrendszert. Ugyanakkor jót tesz a látásnak, lecsökkenti az izomlázat. Méregtelenít, javítja a bélműködést, jó a...

Manapság mindenféle zöldség és gyümölcs megtalálható a boltok polcain és a piacokon, érdemes a szezonális zöldségekből és gyümölcsökből beszerezni a vitamint és az energiát. Szerencsére a kínálat ősszel is óriási! A déligyümölcsöket hagyjuk meg a télre, inkább ezeket fogyaszd.

Sokan a sikeres fogyókúra után szembesülünk vele, hogy bár a zsír eltávozott, bőrünk petyhüdt lett, megereszkedett.
Most megtudhatod, hogyan őrizd meg bőröd feszességét!

A zamatos, vitamindús magyar ribizlit frissen csak nagyon rövid ideig élvezhetjük: júniustól július közepéig, éppen ezért érdemes minél többet enni belőle.

Az a fránya narancsbőr...
Mitől alakul ki? Mit tehetünk ellene??
Az infratrainer edzés nagyban hozzásegít a makacs narancsbőr eltüntetéséhez.
A cellulit, ismertebb nevén narancsbőr az egyik leggyakoribb szépészeti probléma, mely a nők nagy részét érinti. Kialakulásának oka a genetikai örökségünkben, a női szervezet sajátosságaiban és a helytelen...

Amikor az emberek fogyásról beszélnek, a súlyt általában a zsírpárnákból szeretnék lefaragni, nem pedig az izomtömegből. Mivel az izom fontos szerepet játszik a zsír elégetésében, úgy kellene megszabadulni a kilóktól, hogy közben nem veszítesz izmot.
Arról azonban sajnos nem mesél a mérleg, hogy a kilókat zsírból vagy izomból adtad-e le. Pedig...

Akármennyire is úgy tűnt, végül idén sem marad el a bikiniszezon, a strandokon flangálás a kedvenc fürdőruhádban.
Azonban most, hogy 2 hónapra beszorultunk a lakásba, és lecsökkent a mozgásterünk, napi rutinunk elhomályosult, még annak is átformálódott a teste aki aztán mindenre odafigyelt.